— Links —

 

Kunst

logo arthur blue 90

Arthur Blue op Deviant Art

Echte naam Artur Rosa, een Portugese kunstenaar die prachtige computer graphics maakt. Hij creëert sprookjesachtige werelden, ook als het pure SF is, die je met verlangen vervullen. Als er mensen in zijn tekeningen voorkomen zou je willen dat jij het was.

Beksinski Museum

Museum voor Zdzisław Beksiński

Vrijwel al het werk van de Poolse kunstenaar Zdzisław Beksiński bij elkaar op één plek. Nogal macaber werk, wellicht niet geschikt voor tere zieltjes, maar wel uniek en van uitzonderlijke klasse.

 

Toen

logo 365 days of motoring

365 Days Of Motoring

Historische feiten over automobiliteit vanaf de 19e eeuw tot heden. De site bestaat al lang dus er is een behoorlijk uitgebreide database ontstaan. Al zul je niets vinden over onze eigenste DAF. Als je een soortgelijke site kent zonder deze schandalige omissie, laat het weten.

logo historiek

Historiek – Vandaag in de geschiedenis

Elke dag een nieuw feitje uit de geschiedenis dat op de huidige dag heeft plaatsgevonden. Klik door naar de betreffende datum op historiek.net voor het artikel en een overzicht van andere gebeurtenissen op dezelfde dag.

 

Virtuele Musea

Logo Sales Brochures Museum

Sales Brochures Museum of Lost Brands

Blader online door meer dan 400 verkoopfolders van merken die verdwenen zijn. Autofolders vormen de hoofdmoot, maar daarnaast is er een groep camerafolders en één speelgoedfolder.