— ArieL —

ArieL zelfportretEigenlijk moest dit weblog ArieL heten, naar mijzelf, vat je wel. Maar Disney en Unilever bleken deze naam voor mijn neus weggekaapt te hebben. Gelukkig bood “46 horizontaal: watergeest (5 letters)” uitkomst. Vandaar dus.
 
Het doel van Watergeest is voornamelijk mijn foto’s ergens te vertonen. Doorheen de jaren heb ik mij aardig te pletter gefotografeerd maar bijna niemand heeft ooit de resultaten gezien. Sterker nog, er zijn foto’s die ik zelf nooit gezien heb. Dia-avondjes heb je tegenwoordig niet meer en welwillende caf├ęs zitten ook tot boven de zoldering vol. Blijven over de sociale media, maar dat is zo’n vluchtig gebeuren, dan kan ik ze net zo goed in de digitale schoenendoos laten liggen. Hopelijk voelen mijn foto’s zich hier prettiger.
Natuurlijk is er meer tussen hemel en aard dan alleen foto’s, dus zal ik hier ook over andere zaken berichten. Denk bijvoorbeeld aan het brochuremuseum en andere leuke websites, aan boeken, kunst, strips en bijvoorbeeld ook de ontwikkeling van de fotografie of gewoon herinneringen uit de oude doos.
 
Mocht je op de hoogte willen blijven van wat ik hier publiceer, dan kun je je abonneren op een maandelijkse nieuwsbrief. Stuur simpelweg een mailtje, dan zet ik je op de nog in ontwikkeling zijnde mailinglist.
Ja, zet mij op de mailinglist