Skip to content

Limerick Colbert station with trains 1980

Upon arrival at Limerick station I had ample time to shoot some trains. Older stock seems to be British but the most modern loc could be Canadian. It was amazing that I could roam the grounds without any interference. I wonder if some of the pictures were made at Limerick Junction, where we boarded the train.

Toen we op het Colbert station van Limerick aankwamen, had ik volop tijd om wat plaatjes te schieten. Het oudere materiaal lijkt grotendeels Brits, maar de modernste loc lijkt me eerder Canadees. Ik vond het verbazend dat ik op het emplacement rond kon lopen zonder dat iemand me wegjoeg. Het tweede deel van de foto’s met goederenwagens is wellicht geschoten bij het station van Limerick Junction bij Tipperary, waar we vertrokken.

error: Content is protected !!