Dit is de nieuwe versie van mijn weblog. Voorlopig is er nog niet veel te beleven, maar geen zorgen, de oude versie blijft gewoon beschikbaar. Hij staat in het menu.

Tags:

2 reacties op “Welkom op de nieuwe watergeest”

    1. Hoi Rob,
      volgen is zo’n dingetje dat niet werkt op een eigen site. Er is geen tool beschikbaar die zelfs maar in de buurt komt van de standaard volgfunctie. Ik zou een heel formulier moeten optuigen en iets met een wachtwoord moeten regelen om vast te leggen dat iemand mij wil volgen. Het lijkt me veel eenvoudiger om een optie in te bouwen om mij een mail te sturen (de goeie ouwe mailto tag) waarmee je een aanvraag kunt doen voor een plaatsje op de mailinglist. Ik kan jou er als eerste op zetten. Hoe vaak wil je updates ontvangen? Is eenmaal per maand genoeg?
      Groeten, Arie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *