This is the new version of my blog. Stay tuned, things will happen.

Dit is de nieuwe versie van mijn weblog. De oude versie blijft gewoon beschikbaar. Hij staat in het menu.

2 thoughts on “Welcome to the new Watergeest”

 1. Krijg ik ook een aankondiging van nieuwe afleveringen.
  Ik blijf namelijk ook hier graag volgen en reageren.

  Vredelievende groet,

  1. Hoi Rob,
   volgen is zo’n dingetje dat niet werkt op een eigen site. Er is geen tool beschikbaar die zelfs maar in de buurt komt van de standaard volgfunctie. Ik zou een heel formulier moeten optuigen en iets met een wachtwoord moeten regelen om vast te leggen dat iemand mij wil volgen. Het lijkt me veel eenvoudiger om een optie in te bouwen om mij een mail te sturen (de goeie ouwe mailto tag) waarmee je een aanvraag kunt doen voor een plaatsje op de mailinglist. Ik kan jou er als eerste op zetten. Hoe vaak wil je updates ontvangen? Is eenmaal per maand genoeg?
   Groeten, Arie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *